Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Home > Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Om de ziekte van Lyme zo succesvol mogelijk aan te pakken zet men in de BCA-Clinic nu ook vaak een kruidentherapie in, het zogenoemde Lyme Plus protocol. Hiernaar is  wetenschappelijk onderzoek gedaan m.b.t. de werkzaamheid van deze kruidencombinatie versus antibiotica. (Zie hiervoor onder het kopje "nieuws" het item: "Lyme, kruidentherapie versus antibiotica".
Een groot voordeel is dat de bacteriën niet resistent kunnen worden tegen deze kruiden, zoals dat bij antibiotica het geval kan zijn, en ook dat de preparaten zeer goed verdragen worden. In onze praktijk zetten wij dit "Lyme Plus Protocol" , te weten de middelen APP plus, DTC plus en TBB plus, in bij de behandeling van de ziekte van Lyme en de bacteriële co-infecties.  Bent u geïnteresseerd in deze producten voor uzelf, of eventueel voor wederverkoop, neem dan gerust contact met ons op.
De verkoopprijs van APP-plus en DTC-plus is € 39,90 per pot van 120 capsules. TBB-plus kost € 44,90 per pot. 
Wilt u deze middelen graag zo snel mogelijk in huis hebben, dan kunt u ze ook bestellen op www.makewell-shop.com en daarvoor de shopcode 48488 gebruiken. Betaling gaat simpel met pay pal of uw visa master card.
Wilt u vanuit Duitsland een bestelling doen, gebruik dan de shopcode 48489
(Für unsere Deutsche Patiënten is die Shopkode also 48489)
Verzendkosten € 7,90 ( zowel via onze praktijk, als ook via de makewellshop.)

© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation