Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Kosten

Kosten

  Intake consult:  
  € 130*    
 
  NEI-consult:  
  €  80  
 
  Consult tot 1 uur:    
  €  80
 
  Consult tot ½ uur:   
  €  50  
 


* Patiënten die alleen voor Dorn-therapie komen (rug- en nekklachten etc.) zijn vrijgesteld van de kosten voor een intake-consult, aan hen wordt alleen de consultprijs (afhankelijk van de behandeltijd) in rekening gebracht! Dorn-behandelingen worden  alleen door  Gerhard Scheffer gedaan.


Afspraken dienen 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen (ziekte en andere calamiteiten voorbehouden)

Om de adminstratie zo eenvoudig mogelijk te houden is het prettig wanneer u elk consult meteen contant betaalt. Ook is er de mogelijkheid om via pin af te rekenen.

De behandelingen van Gerhard vallen onder de prestatiecode 24005 (overige natuurgeneeskunde) en 24012 (energetische therapie), en 24605 (orthomanuele therapie) voor behandelingen m.b.t. de wervelkolom, Dorn.

De behandelingen van Ankie vallen onder de prestatiecode 24000 ( orthomoleculaire geneeskunde), prestatiecode 24500(behandeling psychotherapie) m.b.t. NEI-therapie, 24005 (overige natuurgeneeskunde),  24012 (energetische therapie) m.b.t. fotonentherapie en NAET

 

Ankie is als therapeut aangesloten bij de MBOG onder licentiecode tl 529 en bij de RBCZ onder nr. 609021 en bij St. CAT onder nr. CM2022-26-03-19 ( level 5)

Als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de consulten meestal deels vergoed. U kunt op www.mbog.nl nakijken of dit ook voor uw zorgverzekeraar geldt en ook op www.catcomplementair.nl.
De consulten, die door  Gerhard Scheffer worden uitgevoerd, worden in de meeste gevallen vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Hij is als therapeut aangesloten bij de Stichting C.A.T. level 3, licentienr. CM0927-05-11-17

Voor het jaar 2019 is het CAT erkend door de volgende zorgverzekeraars:

Voor level 3 therapeuten ( Gerhard): Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO,OZFCZ, OHRA, CZ direct, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ en De Friesland.

Voor level 5 therapeuten (Ankie): Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United consumers, Univé, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Mnezis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), Caresq, Besure, National Academic, Promomvendum, Iptiq, ONVZ.

logo-rbcz

 Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01104801
 


   

Weet u niet zeker of uw verzekering de consulten (deels) vergoedt? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde.

 

Ankie is aangesloten bij de koepel KAB (www.kab-klachten.nl) m.b.t. klacht- en tuchtrecht. Voor Gerhard is dit geregeld via de Stichting CAT, zie https://gatgeschillen.nl/

Kan uw afspraak niet doorgaan?

Onverhoopt iets tussen gekomen in de planning? Laat het ons snel weten! We nemen snel contact met je op voor een nieuwe afspraak.

Afspraak afzeggen
© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2019 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation