Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Kosten Kan uw afspraak niet doorgaan?

Kosten

  Intake consult:  
  € 130*    
 
  NEI-consult:  
  €  80  
 
  Consult tot 1 uur:    
  €  80
 
  Consult tot ½ uur:   
  €  50  
 


* Patiënten die alleen voor Dorn-therapie komen (rug- en nekklachten etc.) zijn vrijgesteld van de kosten voor een intake-consult, aan hen wordt alleen de consultprijs (afhankelijk van de behandeltijd) in rekening gebracht! Dorn-behandelingen worden  alleen door  Gerhard Scheffer gedaan.


Afspraken dienen 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen (ziekte en andere calamiteiten voorbehouden)

Om de adminstratie zo eenvoudig mogelijk te houden is het prettig wanneer u elk consult meteen contant betaalt. Ook is er de mogelijkheid om via pin af te rekenen.

De behandelingen van Gerhard vallen onder de prestatiecode 24005 (overige natuurgeneeskunde) en 24012 (energetische therapie), en 24605 (orthomanuele therapie) voor behandelingen m.b.t. de wervelkolom, Dorn.

 

Als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de consulten meestal deels vergoed. U kunt dit nakijken op de site van uw zorgverzekeraar of dit ook voor uw aanvullende verzekering geldt, of op www.catcomplementair.nl.
Gerhard Scheffer is als therapeut aangesloten bij de Stichting C.A.T. level 3, licentienr. CM0927-05-11-17

Voor het jaar 2020 is het CAT erkend door de volgende zorgverzekeraars:

CAT-level 3 therapeuten vallen onder de dekking bij de volgende zorgverzekeraars

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ 

 

logo-rbcz

 Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01104801
 


  

Weet u niet zeker of uw verzekering de consulten (deels) vergoedt? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde.

 

Mocht er sprake zijn van een mogelijk geschil of klacht, dit is geregeld via de Stichting CAT, zie https://gatgeschillen.nl/

Kan uw afspraak niet doorgaan?

Onverhoopt iets tussen gekomen in de planning? Laat het ons snel weten! We nemen snel contact met je op voor een nieuwe afspraak.

Afspraak afzeggen
© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation