Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Kosten

Kosten

  Intake consult:  
  € 130*    
 
  NEI-consult:  
  €  80  
 
  Consult tot 1 uur:    
  €  80
 
  Consult tot ½ uur:   
  €  50  
 


* Patiënten die alleen voor Dorn-therapie komen (rug- en nekklachten etc.) zijn vrijgesteld van de kosten voor een intake-consult, aan hen wordt alleen de consultprijs (afhankelijk van de behandeltijd) in rekening gebracht! Dorn-behandelingen worden  alleen door  Gerhard Scheffer gedaan.

De NEI-behandelingen worden uitgevoerd door Marianne Schroer, deze consulten komen - anders dan andere consulten - helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar (bij een aanvullende verzekering) en zijn dus voor eigen rekening en worden ook aan haar betaald (niet via onze praktijk).

Afspraken dienen 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen (ziekte en andere calamiteiten voorbehouden)

Om de adminstratie zo eenvoudig mogelijk te houden is het prettig wanneer u elk consult meteen contant betaalt. Ook is er de mogelijkheid om via pin af te rekenen.

Ankie is als therapeut aangesloten bij de MBOG onder licentiecode tl 529 en bij de RBCZ onder nr. 609021
Als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de consulten meestal deels vergoed. U kunt op www.mbog.nl nakijken of dit ook voor uw zorgverzekeraar geldt.
De consulten, die door  Gerhard Scheffer worden uitgevoerd, worden in de meeste gevallen vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Hij is als therapeut aangesloten bij de Stichting C.A.T. level 3, licentienr. CM0927-05-11-17

(Verzekeraars die met de beroepenver. C.A.T. een contract hebben afgesloten zijn: Menzis, Anderzorg, Azivo, de drie zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, CZdirect, Delta Lloyd en Ohra)Vektis AGB-code 90030545 (Ankie Scheffer) | KvK 01104801
Vektis AGB code 90105111 (Gerhard Scheffer)

AGB-code praktijk: 90009509
 

Weet u niet zeker of uw verzekering de consulten (deels) vergoedt? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde.

Kan uw afspraak niet doorgaan?

Onverhoopt iets tussen gekomen in de planning? Laat het ons snel weten! We nemen snel contact met je op voor een nieuwe afspraak.

Afspraak afzeggen
© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2018 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation