Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Nieuws > Het gevaar van schoenen en wat

Het gevaar van schoenen en wat

Het is niet voor niets dat zich in onze voeten de meeste zenuwuiteinden bevinden, die zo contact met "moeder Aarde" maken.
Ons lichaam is namelijk een geleidend systeem, dat bestaat uit positief en negatief geladen elektronen. Wanneer wij door ziekte en ontsteking uit balans zijn, dan zal ons lichaam meer vrije radicalen bevatten, die alle uit positief geladen elektronen bestaan.

De aarde heeft een negatieve lading. Het - met je blote voeten - contact maken met de aarde  zal er dan ook voor zorgen dat er een elektronenuitwisseling plaats vindt ( negatief trekt positief aan ), waardoor het lichaam kan herstellen.

Het dragen van schoenen met rubberen of kunstof zolen zorgt ervoor dat wij totaal geïsoleerd zijn van de natuurlijke genezende kracht van de aarde.
Wij bouwen een onnatuurlijk spanningsveld op, zijn vaak statisch geladen door het dragen van synthetische kleding, een omgeving van stralingsvelden, synthetische vloerbedekking, zitmeubilair en matrassen.

Eigenlijk zou je elke dag op blote voeten een wandeling van een half uur in de natuur moeten maken, om al deze overtollige positief geladen ziekmakende elektronen weer af te geven aan het negatief geladen potentieel van de aarde ( negatief trekt positief aan).
Helaas is dat in de meeste gevallen niet meer mogelijk en zullen we naar een andere oplossing moeten zoeken om toch letterlijk "geaard" te zijn.

In dat kader viel mij de firma Earthing Nederland op, die uit Amerika aardingsproducten importeert, die ons hierbij kunnen helpen.
Ik heb het aardingslaken en de aardingsmat uitgeprobeerd en ben erg enthousiast over de effecten van deze producten.
Het lichaam komt op een natuurlijke manier weer in balans, slaapproblemen ( ook snurken) kunnen verdwijnen, de bloeddruk normaliseert en ook de cortisolproductie (denk aan mensen met chronische stress) stabiliseert.
Ik denk dat deze aanvulling voor de meeste mensen een vermindering in het gebruik van supplementen en medicijnen zal betekenen. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens de website www.earthingnederland.nl te bezoeken.

© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation