Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Nieuws > Wat heeft voedselovergevoeligheid met je rug te maken?

Wat heeft voedselovergevoeligheid met je rug te maken?

Is er ergens in onze rug of nek een wervel uit balans, dan heeft dat meteen als gevolg dat een orgaan - zoals bijvoorbeeld de lever - dat met deze plek d.m.v. zenuwprikkeloverdracht in contact staat, verminderd doorbloed wordt. Is er een scheefstand bijvoorbeeld ter hoogte van de 9e borstwervel, dan kunnen o.a. allergieën of voedselovergevoeligheden ontstaan. Het is in de praktijk gebleken dat dit vaak voorkomt. Gelukkig is met behulp van de Dorn-therapie deze scheefstand vrij gemakkelijk corrigeren. 

Het is geweldig om te zien hoeveel mensen vervolgens definitief van allergieën, hooikoorts en andere overgevoeligheden af kunnen komen.
De NAET methode, die hiervoor aanvullend aangewend wordt, is eenvoudig en doeltreffend. Hierdoor zie je vaak ook veel andere klachten verdwijnen.
Veel hoogsensitieve kinderen en volwassen hebben baat bij NAET en ook bij stoornissen m.b.t. autisme, ADHD is met deze methode veel winst te behalen.
Een bijkomend voordeel is dat de behandeling totaal niet belastend is en dat de meeste kinderen het leuk vinden om langs te komen. 
 

© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation