Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Nieuws > Bij downsyndroom zijn ook veel voedingsstoffen down

Bij downsyndroom zijn ook veel voedingsstoffen down

Deze tekorten liggen vaak weer ten grondslag aan de ontwikkelingsstoornissen en gezondheidsproblemen, die je bij mensen met het syndroom van Down vaak ziet.
Over deze materie schreef mw. dr. E. de Boer in het juninummer (2012) van het "Tijdschrift voor orthomoleculaire geneeskunde"  een belangwekkend artikel.
Wanneer men inzicht heeft in welke voedingsstoffen bij Down in grotere mate verbruikt worden en men deze dan extra suppleert, dan kunnen veel stofwisselingsproblemen zodanig bijgestuurd worden dat de persoon in kwestie zich beter kan ontwikkelen. Uiteraard komt dit ook de algemene gezondheidstoestand behoorlijk ten goede.
In onze praktijk hebben we gezien dat ook een goede ondersteuning van de darm d.m.v. probiotica behoorlijk verbetering kan geven. Veel overgevoeligheidsreacties verdwijnen met behulp van NAET-behandelingen. Wanneer op deze manier de "druk van de stofwisselingsketel" kan worden gehaald, blijken adolescenten met Down daarna een enorme ontwikkelingsspurt door te maken. 
Ergo: orthomoleculaire behandeling met gerichte suppletie en bovenal supergezonde voeding kunnen- vooral bij het Downsyndroom - veel extra levenskwaliteit bieden.

© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation