Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen
Aanmelden
> Praktische informatie > Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch onder nummer 06-27237762 ( of 0049-5906-933730) of via e-mail. Onderstaand kunt u ook ons intakeformulier downloaden en ingevuld via de mail aan ons terugsturen. I.v.m. de nieuwe wet op de pirvacy maken wij u er dan wel op attent dat wij niet kunnen garanderen dat gevoelige informatie ergens op de digitale snelweg een verkeerde afslag zal nemen. Beter is het dan om het ingevulde formulier te printen en vervolgens via de post aan ons op te sturen.

Onderstaand kunt u het intake-formulier downloaden en ingevuld - als bijlage - via de mail weer aan ons terugsturen

Intakeformulier Balans

Routebeschijving via Google Maps

Kortingscodes

Cliënten, die door ons bepaalde supplementen voorgeschreven krijgen kunnen door gebruikmaking van onderstaande code's bij een bepaalde firma "binnenkomen", c.q. gebruik maken van een kortingscode:
M.b.t. de middelen APP, TBB en DTC-plus kunt u rechtstreeks bestellen bij de gesloten webshop www.makewell-shop.com. De websleutel hiervoor is 48488 ( alleen geschikt voor betaling middels creditcard en/of paypal) Voor bestellingen vanuit Duitsland de code 48489 gebruiken!
De webshop www.nova-vitae.nl levert (bijna) alle door ons voorgeschreven supplementen (en nog veel meer). Een kijkje op deze website loont zich. Wanneer u als cliënt de couponcode BALANS5% gebruikt, krijgt u op uw aankopen 5% korting.

Voor bestellingen via www.health-solution.eu m.b.t. voor humus- en fulvinezuurproducten, zoals bv. activomin: kies dan scheffer15

© copyright Balans praktijk voor natuurlijke genezing 2021 | Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden
Realisatie & CMS: Pixel Creation